Businessnet

Sessies

Donderdag 14 maart – van 18u30 tot 23u – Center Parcs De Vossemeren

Inspiratiesessies

Nancy Van den Eynde - Word Watchers

“Tijdens de inspiratiesessie ‘Business ontspoord – Hoe krijg ik mijn organisatie terug op de rails?’ neemt Nancy ons mee in de dagelijkse uitdagingen waarmee we als ondernemers en medewerkers te kampen hebben in deze razendsnelle tijden van hyperconnectiviteit, globalisering en digitalisering. Daarnaast reikt ze een aantal eenvoudige tools aan waarmee je onmiddellijk aan de slag kan om je business terug op de rails te krijgen, zowel op procesmatig als communicatievlak. Op een luchtige, maar gevatte manier stemt Nancy’s verhaal tot nadenken en laat dat nu net de bedoeling zijn van de inspiratiesessie.”

Lees meer

Nancy Van den Eynde is de oprichter van Word Watchers waarmee ze organisaties en bedrijven begeleidt bij het optimaliseren van de operationele processen en de interne communicatie die daar onlosmakelijk mee gepaard gaat. De doelstelling van Word Watchers is altijd om ervoor te zorgen dat teams en organisaties weer ‘bollen’.

Nancy heeft meer dan 15 jaar corporate ervaring opgebouwd telkens in een snel evoluerende en internationale omgeving, van Telecom en Advertising tot Chemie en Personal Care. Ze was er telkens verantwoordelijk voor een internationaal team van salesmedewerkers waarbij er tegen een hoog tempo stevige doelstellingen gehaald moesten worden. Ze ondervond dagelijks hoe belangrijk onderlinge communicatie hierbij is, zéker in virtuele teams. Structuur in de vorm van gedocumenteerde en geoptimaliseerde processen droegen hier eveneens toe bij.

Als Customer Centric Selling Facilitator en Lean Six Sigma Green Belt legt Nancy de nadruk op het streven naar een uitstekende interne klanttevredenheid die uiteraard verder doorstroomt naar de externe klant.

Om als business in de huidige VOCA-wereld overeind te blijven én te bloeien, is het essentieel om in te zoomen op de medewerker, de interne klant, en hem naar voor te schuiven als belangrijkste troef van de organisatie.

Tijdens de inspiratiesessie ‘Business ontspoord – Hoe krijg ik mijn organisatie terug op de rails?’ neemt Nancy ons mee in de dagelijkse uitdagingen waarmee we als ondernemers en medewerkers te kampen hebben in deze razendsnelle tijden van hyperconnectiviteit, globalisering en digitalisering. Daarnaast reikt ze een aantal eenvoudige tools aan waarmee je onmiddellijk aan de slag kan om je business terug op de rails te krijgen, zowel op procesmatig als communicatievlak. Op een luchtige, maar gevatte manier stemt Nancy’s verhaal tot nadenken en laat dat nu net de bedoeling zijn van de inspiratiesessie.

Michiel Ceyssens - Public Speaking

Leer meer over presentatietechnieken en een goede elevator pitch.

Lees meer

Een goede elevator pitch is een korte beschrijving van jezelf die je op elk moment kan toepassen. Deze dient om de mensen nieuwsgierig te maken wie je bent en wat je doet.  Sommige doen hier maanden over om de juiste pitch onder de knie te krijgen, maar door te oefenen met de juiste tips heb je deze altijd en overal bij de hand.

Een goede elevator pitch met de juiste presentatietechnieken kan niet stuk. Geef je klant de juiste 1ste indruk met de juiste techniek.

Waar moet je op letten? Wat kan best vermeden worden?

Dit en zoveel meer leer je tijdens mijn inspiratie ronde.

 

Let’s Get Started

Donderdag 14 maart
van 18u30 tot 23u
Center Parcs De Vossemeren

Een organisatie van Koffie Connect en Linked in Center Parcs